Biografie van Arjon Groeneweg

Opleiding:

Arjon, hoger technisch opgeleid is als zelfstandig ondernemer, afkomstig uit de architectuur, reclame en vormgeving. Hij houdt zich momenteel bezig met fotografie, illustraties, fotobewerking en video.

Stijl:

Arjon weet op surrealistische wijze onderscheidend en inspirerend beelden te combineren en weer te geven met een eigen identiteit, van de alledaagse dingen om hem heen. Hij weet met behulp van de computer de door hem gemaakte, of aangeleverde foto’s en fuseren tot krachtige composities die worden verrijkt met de verschillende grafische- en computer technieken. Binnen korte tijd ontwikkelde hij een geheel eigen kenmerkende stijl die velen fascineert en waar je niet zomaar aan voorbij kunt lopen zonder te denken “Wow”.

 

Passie:

Arjon besloot eind 2009 een nieuwe dimensie aan zijn passie voor fotografie te geven. Namelijk het maken van kunstzinnige fotocompilaties van o.a. steden, productie processen en diverse andere onderwerpen. Geïnspireerd door design, reizen, en architectuur vormen zich steeds ideeën voor nieuwe kunstwerken.

 

Exposities:

Van 7 t/m 28 oktober 2011 heeft hij met zijn werken geëxposeerd in de Agora Galery in New York daarnaast zijn z'n werken regelmatig te zien op kunstbeurzen en in kunstgaleries.

Algemeen:

 

QphotoArt.net is een activiteit van Paperworks vormgeving en media.

Prijzen:

Voor gepersonaliseerde afbeeldingen en andere materialen en afmetingen als op deze site vermeld maken wij een prijs op aanvraag, een fotocompilatie maken kan al vanaf ca € 250,00 excl. 6% BTW.  Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Afdrukken:

Naast het maken van kunstzinnige afbeeldingen beschikken wij ook over de mogelijkheid om al onze werken in eigen huis te reproduceren op elke gewenste media in elke gewenste maat, zo drukken wij o.a. af op:

 

* Canvas

* Dibond (aluminium)

* Fotobehang

* Hout

* Beton

* Acrylaat

* Liquid Gloss

* Decodoek in aluminium frame

* Doek in buizenframe

* En andere materialen

Voorwaarden:

Bij bestellingen uit onze webshop verklaart automatisch dat u akkoord gaat met onze algemene voorwaarden.

Wij hanteren de algemene voorwaarden van de DUPHO zie:

http://www.dupho.nl/downloads/DuPho_Algemene_voorwaarden_augustus_2016.pdf

  • Black Pinterest Icon
  • YouTube - Black Circle
  • Black Facebook Icon

© 2017 by QphotoArt.net all rights reserved

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now