PORTFOLIO

QphotoArt.net voerde projecten uit voor o.a.: STRUKTON, SPIE Nederland, UNIVERSITEIT Leiden en vele anderen als hieronder deels weergegeven.

Klik op de afbeelding voor vergroting.

Strukton

Strukton

Compilatie van diverse Strukton projecten afgedrukt op decodoek 200x330 cm opgehangen bij servicedesk hoofdkantoor te Utrecht.

Spie BBQ 2018

Spie BBQ 2018

Afgedrukt op dibond 60x90 cm en opgehangen op wand met bedrijfsfeesten in vestiging Sliedrecht

Van Vliet Bouwmanagement

Van Vliet Bouwmanagement

Fotocompilatie gemaakt ter gelegenheid van 10 jarig bestaan.

Feest familie Bok

Feest familie Bok

Fotocompilatie van feest in old American style

SPIE BBQ Wijhe

SPIE BBQ Wijhe

In opdracht van SPIE Nederland vestiging Wijhe hebben wij van de door ons gemaakte foto's tijdens jaarlijkse BBQ een kunstzinnige fotocompilatie gemaakt.

SPIE BBQ Sliedrecht

SPIE BBQ Sliedrecht

In opdracht van SPIE Nederland vestiging Sliedrecht hebben wij van de door ons gemaakte foto's tijdens jaarlijkse BBQ een kunstzinnige fotocompilatie gemaakt.

Barth

Barth

Ter gelegenheid van de opening van het nieuwe kantoor van BARTH Drainage uit 's-Gravendeel hebben wij een fotocompilatie gemaakt waarin alle activiteiten en een stukje geschiedenis van BARTH zijn weergegeven deze afbeelding is afgedrukt op een Dibond paneel van 75x 225 cm

Strukton hal receptie

Strukton hal receptie

In de vernieuwde ontvangsthal van Strukton Utrecht hebben wij een fotocompilatie gemaakt van Strukton gerelateerde projecten en diciplines. Het geheel is afgedrukt op decodoek 3,5x5 meter.

Viscon jubileum

Viscon jubileum

In opdracht van de personeelsvereniging van Viscon bv uit 's-Gravendeel hebben wij voor Visser Horti systems een fotocompilatie, gemaakt voor het 50 jarig jubileum, afgedrukt op dibond 60 x 180 cm.

Buitendijk Strijen

Buitendijk Strijen

In opdracht van Aannemingsbedrijf Buitendijk is een fotocompilatie gemaakt van hun werkzaamheden en machines. Deze is afgedrukt op decodoek in een aluminium frame afmeting 150x170 cm en hangt te pronken in hun kantoor.

van Rijsoort Buigwerk

van Rijsoort Buigwerk

Fotocompilatie van door hun gerealiseerde projecten, afgedrukt op dibond in een drieluik 150x150 cm hangend in hun trappenhuis.

Aannemingsbedrijf van Driel

Aannemingsbedrijf van Driel

Fotocompilatie van renovatie schoolgebouw gemaakt als relatiegeschenk. Afgedrukt op dibond 80x120 cm

Meyer Metaal

Meyer Metaal

25 jaar geschiedenis vastgelegd in een fotografisch kunstwerk afgedrukt op dibond afm.: 80x160 cm

SPIE Nederland

SPIE Nederland

Twee kunstwerken voor Business Unit in Feijenoord stadion de Kuip te Rotterdam. Afgedrukt op uitgefreest dibond paneel rond 90 cm

Ville metaalbewerking

Ville metaalbewerking

Fotocompilatie met hoogte foto's gemaakt van bedrijfspanden van Ville te Strijen. Afgedrukt op dibond afm.: 80x120 cm

Universiteit Leiden

Universiteit Leiden

Relatiegeschenk voor afscheid van docent. Afgedrukt op dibond afm.: 50x70 cm

SPIE Infra

SPIE Infra

Personeeldfeest 2016 Rondvaart en BBQ op de Eendracht door de Rotterdamse haven met directie en personeel. Afgedrukt op dibond 60x90 cm

Maro Forwarding

Maro Forwarding

Voor MARO Forwarding & Logistics bv hun bedrijfsactiviteiten samengevat in een afbeelding welke als beurswand gebruikt gaat worden in samen werking en in combinatie met van der Mark Transport bv

van der Mark Transport bv

van der Mark Transport bv

Fotocompilatie gemaakt van 116 jaar geschiedenis van het Oud-Beijerlandse transportbedrijf deze afbeelding is afgedrukt op een doek van 6x10 meter als wanddecoratie in de bedrijfshal

SPIE Infra

SPIE Infra

Voor Spie Infra hebben we de techniek achter sluizencomplexen gefotografeerd en daarvan een kunstzinnige fotocompilatie gemaakt voor een relatie.

Belnem

Belnem

Bij BELNEM bv in Willemstad een foto geplaatst in een ornament van een vroegere doorgang. Ditmaal geen kunstzinnige fotocompilatie maar een kunstzinnig gemaakte foto van hun kantoorpand, door een glazen bol.

Regiobank

Regiobank

Qphoto-Art heeft voor het nieuwe kantoor van de Regiobank in 's-Gravendeel een fotocompilatie gemaakt van het huidige pand gesitueerd in een oude ansichtkaart daarvoor is het huidige pand uit dezelfde hoek gefotografeerd als het oude pand op de ansichtkaart.

Brandweer

Brandweer

Ter gelegenheid van de oplevering van de nieuwe brandweerkazerne in Heinenoord heeft Qphoto-Art in opdracht van Aann. bedr. Gebr. Hooghwerff bv uit Strijen een fotocompilatie gemaakt van de verbouwing in combinatie met afbeeldingen van de brandweer.

Gelderlandschool renovatie

Gelderlandschool renovatie

Relatie geschenk gemaakt in opdracht van Aann. bedr. Gebr. Hooghwerff bv uit Strijen welke is overhandigd bij de oplevering van het verbouwde schoolgebouw. in de fotocompilatie zijn alle bij de school behorende panden verwerkt.

Tuinwereld

Tuinwereld

In opdracht van Schep registergoed heeft Qphoto-Art een relatiegeschenk gemaakt voor het 50 jarig jubileum van Batenburg Tuinwereld. In de fotocompilatie zijn archief foto's en foto's van de huidige situatie op kunstzinnige wijze verwerkt. Afm 70x120 cm afgedrukt op Liquid Gloss.

NY kids

NY kids

Twee personen verwerkt in een vrij werk wat we al eerder van New York hadden gemaakt. afgedrukt op Liquid Gloss 50x130 cm

Woning Wassenaar Jongekrijg

Woning Wassenaar Jongekrijg

In opdracht van bouwbedrijf Jongekrijg uit Puttershoek hebben wij een fotocompilatie gemaakt van de renovatie/verbouwing van een woning in Wassenaar waarbij de woning centraal stond met daaromheen beelden uit Wassenaar met een persoonlijk tintje van de toekomstige bewoners. Afgedrukt op Dibond 80x120 cm

BBQ SPIE personeelsfeest

BBQ SPIE personeelsfeest

Fotocompilatie gemaakt van de BBQ bij Spie hier was ook een karikatuurtekenaar aanwezig welke van iedere aanwezige een karikatuur heeft getekend. Vervolgens hebben wij al deze tekeningen verwerkt in een kunstwerk voor in de kantine van Spie Sliedrecht. Afgedrukt op Dibond 60x90 cm

De Striene Hooghwerff

De Striene Hooghwerff

Vandaag 15 juni 2015, de ingebruikname van appartementen complex De Striene te Strijen de openingshandeling bestond uit het onthullen van een kunstwerk met als thema het appartementencomplex in Strijen in combinatie met de geschiedenis van Strijen. De afbeelding heeft een mooie plaats gekregen in de centrale hal. Dit werk is door ons gemaakt in opdracht van Aannemingsbedrijf P.& G. Hooghwerff BV. Afgedrukt oip Dibond 80x120 cm.

Esselink

Esselink

Donderdag middag 11 juni 2015 is er bij de opening van het nieuwe fileaal van Esselink Bouwcenter In Heinenoord door de personeelsvereniging een kunstwerk van Artjon Groeneweg aangeboden aan de directie. Het heeft inmiddels een mooie plaats gekregen in de hal bij de hoofdentree, het thema van het kunstwerk was Esselink in de Hoeksche Waard. Afgedrukt op Dibond 80x120 cm

Relatiegeschenk SPIE

Relatiegeschenk SPIE

Bij de oplevering van een project is deze afbeelding aan de opdrachtgever kado gedaan. Afgedrukt op Liquid Gloss 60x120 cm.

SPIE Harmsenbrug

SPIE Harmsenbrug

Relatie geschenk gemaakt voor SPIE Nederland van de door hen verrichte versterkings werkzaamheden aan de Harmsenbrug over het Hartelkanaal. Afgedrukt op Liquid Gloss 80x120 cm

SPIE kantoor Sliedrecht

SPIE kantoor Sliedrecht

Voor SPIE Nederland bv hebben wij een fotocompilatie gemaakt van het thema mobiliteit, deze hebben wij in 2 versies gemaakt 1 als wanddecoratie in spreekkamer en de andere als wand vullende afbeelding in de ontvangsthal. Daarnaast nog 2 afbeeldingen in de vorm van een relatie geschenk en het gehele kantoor en trappenhuis van vestiging Sliedrecht voorzien van wanddecoratie met door ons gemaakte en archieffoto's van SPIE Nederland bv. Afgedrukt op Deco doek wandvullend.

Carre Karton beurswand

Carre Karton beurswand

Grootste fotocompilatie tot nu toe 2,5 x 12 mtr, gemaakt voor Carre karton uit 's-Gravendeel de afbeelding omvat bekende bouwwerken van over de hele wereld. Deze wand welke wij compleet met afbeelding, constructie en spandoek hebben geleverd wordt de komende jaren gebruikt als beurswand op de diverse vakbeurzen waar zij zijn vertegenwoordigd. Afgedrukt in diverse frame's op Deco doek.

I am Strukton

I am Strukton

Bij Strukton in Amsterdam hebben wij een fotowand met een kunstwerk geleverd in de centrale hal. Een afbeelding van Amsterdam met daarin Strukton gerelateerde details. In de kantine hebben we fotowand gerealiseerd met een Hoeksche Waards landschap. De rest van het kantoorpand van 3 verdiepingen hebben wij voorzien van 31 canvas schilderijen met daarop door ons gefotografeerde Strukton projecten en details. Afgedrukt op Decodoek wandvullend.

Relatiegeschenk SPIE

Relatiegeschenk SPIE

Bij de oplevering van een project is deze afbeelding aan de opdrachtgever kado gedaan. Afgedrukt op Liquid Gloss 60x120 cm.

Plafond Tioga Tours

Plafond Tioga Tours

Voor reisbureau Tioga Tours in Sint-Jansklooster (O) hebben wij met Led verlichte plafond panelen geleverd voor in het plafond van de ontvangstruimte. Met daarin een afbeelding van New York verwerkt, welke je het gevoel geeft achter je bureau midden in New York te zitten. Afgedrukt op 9 led panelen 60x60 cm.

Relatiegeschenk

Relatiegeschenk

Van een klant hebben wij opdracht gekregen om voor een relatie een fotocompilatie te maken van door hen verrichtte werkzaamheden. Deze afbeelding is afgedrukt op geborsteld aluminium afm. 80x120 cm.

Relatiegeschenk

Relatiegeschenk

Van een klant hebben wij opdracht gekregen om ter gelegenheid van het 50 jarig bestaan van een relatie een fotocompilatie te maken van door hun verrichtte werkzaamheden. Deze afbeelding is afgedrukt op geborsteld aluminium afm. 80x110 cm.

Strukton Utrecht

Strukton Utrecht

Voor in het hoofdkantoor van Strukton in Utrecht hebben wij weer een fotocompilatie mogen leveren. Ditmaal hebben we in letters projecten van Strukton verwerkt met als zwart/wit afbeelding op de achtergrond een hoogte foto van betonwapening. Afgedrukt op wandvullend Decodoek.

Strukton Utrecht

Strukton Utrecht

Voor het hoofdkantoor van Strukton in Utrecht hebben wij voor in de in aanbouw zijnde directiekamer een kunstzinnige fotocompilatie gemaakt van Strukton gerelateerde afbeeldingen. Er is voor felle kleuren gekozen welke passen bij het interieur van de directiekamer. afgedrukt op wandvullend Decodoek.

Tijdlijn CGS W.v.O.

Tijdlijn CGS W.v.O.

Voor CSG Willem van Oranje te Oud Beijerland heeft Qphoto-Art een kunstwerk gemaakt waarin de tijdlijn vanaf de Renaissance tot aan de Pop Art in beeld is gebracht. Het geheel is afgedrukt op een doek van 2,3x5,3 meter in een aluminium frame wat is aangebracht in een der leerpleinen in de school

Ville kantoor

Ville kantoor

In het nieuwe kantoor van Ville metaalindustrie en apparatenbouw te Strijen heeft Qphoto-Art de wanddecoratie verzorgd in de hal, ontvangstruimte en in de spreekkamer. E.e.a bestaat uit kunstzinnige fotocompilaties gemaakt van foto's welke door Qphoto zijn gemaakt in de productieruimten, deze foto's zijn bewerkt tot krachtige afbeeldingen waarin de activiteiten van het bedrijf tot uiting komen. De afbeeldingen zijn afgedrukt in zwart/wit met subtiele kleuren op geborsteld aluminium.

Beurswand de Jongh

Beurswand de Jongh

Zelfrijdende ligwieder ontwikkeld door de Jongh mach. uit Strijen is deels tastbaar en fotografisch verwerkt in een beurswand. Dit fotografische hoogstandje is door Qphoto-Art in het veld gefotografeerd waarna de foto's zijn verschaald naar de maatvoering van autocad tekeningen. Hierna is de machine gedemonteerd en het zijpaneel met de aandrijving wordt tegen de hoekvormige beurswand geplaatst waardoor een 3D beeld ontstaat van de machine in het veld.

Herkbouw

Herkbouw

De geschiedenis van Herkbouw, in deze fotocompilatie zijn vanaf de horizon archieffoto's gebruikt en door de jaren heen foto's naar het hedendaagse op de voorgrond. Deze afbeelding hangt in de ontvangsthal en is geprint op doek in een aluminium frame de afmeting is 3,5 x 5 meter.

Carre Karton beurswand

Carre Karton beurswand

Fotocompilatie t.b.v. beurswand voor Carre Karton uit 's-Gravendeel 5 foto's van het Great Barier Reef uit Australie verwerkt tot 1 afbeelding van 2,5 x 10 meter.

van der Valk Dordrecht

van der Valk Dordrecht

Voor in het nieuwe Van der Valk Hotel in Dordrecht heeft Qphoto-Art een fotocompilatie van Dordrecht gemaakt.

Strukton Utrecht

Strukton Utrecht

Qphoto-Art heeft in het verbouwde kantoor van Strukton worksphere in Utrecht de complete wanddecoratie verzorgd bestaande uit: 2 grote wandvisuals van 3 x 4 mtr en 3 x 7,5 mtr in de openbare ruimten en 30 kleinere afbeeldingen in de diverse afdelings units, bestaande uit fotocopilaties en foto's van Strukton gerelateerde onderwerpen.

Bumax

Bumax

Relatie geschenk gemaakt voor de opening het nieuwe bedrijfspand van BUMAX in Zwijndrecht de afbeelding bestaat uit een kunstzinnige fotocompilatie van alle bedrijfspanden waar men door de jaren is uitgegroeid Afgedrukt op Dibond 90x90 cm.

Woltman kranen

Woltman kranen

Pintura uit Giessenburg heeft voor haar relatie Woltman kranen door ons een fotocompilatie laten maken van het productieproces van een kraan. Deze is afgedrukt op acrylaat 70 x 200 cm en dient als wanddecoratie in hun kantoor.

Schep Groep

Schep Groep

De Schep Groep uit Oud-Beijerland heeft een fotocomplilatie van Oud-Beijerland aangekocht met daarin verwerkt hun kantoorpand. De afbeelding is afgedrukt op een forex/acrylaat combinatie de afm. zijn 50 x 130 cm.

  • Black Pinterest Icon
  • YouTube - Black Circle
  • Black Facebook Icon

© 2017 by QphotoArt.net all rights reserved

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now